FERIEMINNER


Her vil vi publisere dine ferieminner! Har du bilder og historier du vil dele med andre Ravnøy-tilhengere, så send dette til web@ravnoy.no. På forhånd takk!

Amundsen arrangerte badmintonturnering for 1. pulje 2012.

(Bilder og tekst: Jostein Kleiven)
På Alfeengen gikk Ravnøysommerens første badmintonturnering av stabelen, og i dommerstolen satt initiativtaker for turneringen; Ragnar Amundsen. Med myndig hånd delte han ut poeng, dømte baller ut og inn, og ga deltakerne kyndig veiledning i spillets fasetter, og innføring i regler og bestemmelser. Til og med tilskuerne fikk med seg forhold rundt bytte av serv, hva og hvor serveruten skulle være og hvor man servet fra avhengig av poengstillingen o.s.v.

Den 86-årige herren i dommerstolen skal etter sigende ha et hjerte som ikke lenger lar seg reparere. Han har også fått legens ord på at han lever på overtid, etter et hjerteinfarkt og en bypass-operasjon. I følge legen var man ekstremt heldig om en bypass-operasjon holdt så lenge som i 15 år. For 86 år gamle Ragnar Amundsen, som i år hadde sin 53. sesong ute på Ravnøy, tilsier dette at han har gått 9 år over den beregnede levetiden etter sin bypassoperasjon.


Selv skylder Amundsen på at man har truffet perfekt med medisineringen, men de fleste av de som har opplevd den svært så oppegående og aktive 86-åringen, vil nok også mene at pågangsmot og arbeidsvilje har hatt sitt å si.

Her er noen Ravnøybilder fra Catharina Oustad, fra sommeren 2010:

Minner fra leirskole-opphold i 2007. Les mer her...

Glimt fra 3. og 4. pulje 2006.

Les og nyt bildene her...

Fam Rikstad 8 1/2 koser seg på sletta, 3. pulje 2004.

Sirkus med Aage og sauer blant publikum i 2. pulje 2003. 

Les og nyt bildene her...

Minner fra 2002. 

Les og nyt bildene her...


"Frem fra glemselen": Grytepolitiet og fru Fehns solide tørkestativ, blant annet. Les mer her...